korpi90 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Nie wiem jak temat nazwać. Otóż wymieniłem z tyłu koło no i chyba źle bo pedałuje i stoję w miejscu Ciężko mi coś dokładniej mówić bo nie znam się na częściach rowerów itd Można powiedzieć jak skręcić od podstawy? Byłbym bardzo wdzięczny Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cycu85 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jak wymieniłeś to koło? Na jakie? Masz zepsuty wolnobieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A łańcuch założyłeś? Daj foto od strony zębatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korpi90 Napisano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Rower nie jest u mnie. Bo przecież nie będe pchał przez pół miasta ;p Są standardowe zębatki "wkecane. Wcześniej był taki "bęben" (sorry nie znam standardowej nazwy) Pewnie coś źle z mocowaniem. Gdzie jaka śruba, nakładka itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinw Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Brak napędu jest typową przypadłością dla bębenka, którego zapadki z rozmaitych przyczyn się nie wysuwają i powodują luźne obracanie się napędu. To koło było wcześniej przez kogoś składane na zamówienie czy kupiłeś całą nówkę? Jeżeli to pierwsze to powodem może być błąd w montażu. Jeżeli to drugie - reklamuj. Chyba, że sam coś sknociłeś przy zakładaniu, ale mając gotowe koło wystarczy tylko przykręcić kasetę i je zamontować, więc ciężko tutaj cokolwiek spartaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.