maciekb Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam Mam pytanie. Do jakiej kwoty opłaca się licytować taki rower http://www.allegro.pl/item1032601675_giant_ocr_shimano_sora_nowy_okazja.html? Nawet nie chodzi mi konkretnie o ten. Przeglądam allegro pod tym kątem już od jakichś kilku tygodni. Takich Giantów OCR jest stosunkowo dużo, tzn zawsze przynajmniej dwa lub trzy są do licytacji. Tak obserwuję że większość z nich kończy się na cenie 600-850 zł i cena minimalna nie zostaje osiągnięta (np TUTAJ). Dlaczego Giant na shi SORA nie wyciąga 800zł? To jakiś nieciekawy model czy co? Pytam się bo ta aukcja z pierwszego linku nie ma ceny minimalnej więc może uda się coś tam ugrać, mam już uzbierane jakieś 700zł, jeszcze dzisiaj urodziny więc wydaje mi się że zanim aukcja się skończy nazbieram ponad 900zł. Można coś lepszego za taką kasę wyciągnąć? (tzn wiem że można bo ktoś pisał że za 500 zł kupił rower na tiagrze ale zamiast przeglądać allegro przez kolejny miesiąc, wolałbym coś pojeździć już ) pozdrawiam, Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dienet Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Też kiedyś robiłem to, co Ty i też się dziwiłem. Powód jest prosty. Ceny nie idą wysoko, bo zawsze można kupić coś lepszego za taką cenę, tylko trzeba czekać i obserwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.