Minister Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 W któryś weekend czerwca planuje zaatakować Warszawską Obwodnicę Turystyczną. Trasa prowadzi pieszym czerwonym szlakiem okrężnym Warszawy, dodatkowo część przechodzi przez Kampinoski Park Narodowy. Całość ma 236 km, przebieg przedstawia się następująco: http://mkino.republika.pl/odznaka/wot_przebieg.pdf Maksymalny czas na pokonanie trasy to 24 h inaczej próba nieudana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Motywacji na całą trasę za bardzo nie mam, ale mogę potowarzyszyć przez jakiś czas Moglibyśmy się spotkać w Pogorzeli Warszawskiej przy pomniku walczących o tory, to jest na trasie szlaku jeśli myślimy o tym samym. Od tego miejsca znam szlak aż do Czerska/Góry Kalwarii, więc nie byłoby kłopotu z nawigacją Generalnie to miejscami trzeba dobrze szukać oznakowań. Jak będzie noga to dopedałuję nawet do końca i najwyżej wrócę pociągiem do domu. Pozostaje pytanie jakie masz tempo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dokładnie koło Pogorzeli tez przechodzi ten szlak. Tempo jak tempo, średnia prędkość nie będzie oszałamiająca, myślę że jak całość będzie w graniach 16-18 km/h to będzie dobrze, trzeba dobrze siły rozłożyć. Start koło 4 na ranem, jakby się udało przed zmrokiem wrócić, będzie ok Miejsce startu na dziś to Granica koło Pruszkowa i jazda w stronę Magdalenki, Góry Kalwarii itd, więc jak coś to możesz dołączyć w Pogorzeli ale jazda stronę Nowego Dworu Mazowieckiego Jednak wolę Kampinos mieć pod koniec z uwagi na jego znajomość, gdyby ewentualnie zastała mnie ciemność na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.