Sztygar Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Bardzo dobry i doświadczony sprzedawca (rowery sprzedaje od 16 lat)- i to żadna kryptoreklama. Gdy kupowałem u tego sprzedawcy wręcz odradzał mi droższy rower, gdy mu powiedziałem czego oczekuje od tego rowerku. Naprawdę gorąco polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A możesz powiedzieć jakie rowery Ci odradzał a jaki polecił w zamian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Nie prawda, "Awem" to ściemniacz, robi problemy żeby jakaś część sprowadzić (bo mu się nie opłaca), nawet koła nie potrafi porządnie zapleść, tak się zna jak ja na produkcji dżemu. A kol. "Sztygar" to na naszych terenach chyba przelotnie (dywizja pancerna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Tak i akurat zarejestrowałeś się na forum żeby nam to oświadczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztygar Napisano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Fakt że jestem tu nowy i może przelotem (dywizja pancerna), ale chciałem kupić u owego Pana rower Kross-a, (był droższy o 150zł) jakaś poprzednia kolekcja (już nie pamiętam nazwy, ale któryś z "leveli"). Kupiłem sobie kellys-a scarpe. Kupowałem u niego już parę razy (ale tylko jeden rower, pozostałem zakupy to części rowerowe) i może coś w tym jest ponieważ sprzedał mi rowerek z nie dopompowanymi kołami co skutkowało uszkodzeniem po 3 tygodniach opony(ja myślałem że tak mają być napompowane). Gdy się udałem do niego w sprawie naprawy to chciał mi zatrzymać rower na 3 dni ponieważ nie miał czasy na naprawę;( Po wyproszeniu zrobił to w 10 min i skasował 10zł- jak bym wiedział że to takie proste to bym sobie sam to zrobił Sprzedawca rzeczywiście jest troszeczkę dziwny, ale z kupnem roweru dostałem od niego parę gratisów (licznik, stopkę). Nie wiem czy to go usprawiedliwia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.