pablokiller1 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witajcie. Szukam pozytywnie nastawionych ludzi ,którzy byliby na tyle odważni i zdecydowali się na podróż dookoła Polski ) Piszcie na maila na pewno odpowiem i napisze co i jak planuje. pablokiller1@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metronom Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Też wybieram się na wyprawę dookoła Polski, moja potrwa do 2 miesięcy, a rozpocznie się około 5-6 czerwca w Gdańsku, zakończyć mam zamiar na Helu. Po drodze chcę odwiedzić kilka miejsc (min. Parki Narodowe), w kilku zatrzymać się na 1-2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziuk666 Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 do okola polski to moze dla mnie zbyt duze wyzwanie,ale jesli moja wycieczka nie wypali,z checia dolacze do was w rejonie warmii i mazur mglbym sie przylaczyc np w lidzbarku warminskim,lub bartoszycach,w zaleznosci gdzie bedziecie przejezdzac prosze o kontakt na gg 5730149 lub maila kaziuk666@o2.pl pozdawiam pozytywnie nakreconych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metronom Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to we wtorek rano (9-11) zaczynam spod gdańskiego dworca PKP (przyjadę z dolnego śląska). Kierunek - północny-wschód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.