Teodoryk Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 zakupiłem parę dni temu koła Krossa dziś przyszły w ładnym firmowym kartonie. wypakowałem, poważyłem: pk. 840g pz 59g tk. 1100g tz. 64g koła złożone na piastach novatac 751 i 802, obręczach Mach1 Exe i szpychach CN Spoke wszystko pięknie , po dokładnym obejrzeniu ukazał się mi taki widok: dodam tylko że takich kwiatuszków na tylnym kole jest parę, przednie w zasadzie bez zastrzeżeń reklamować czy nie przejmować się i jeżdzić?
Kriss Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 jasne że reklamować - tak jakby zaplatał to ktoś niepotrafiący dobrać klucza do szprych
Teodoryk Napisano 11 Maja 2010 Autor Napisano 11 Maja 2010 nyplem to się najmniej przejmuję, ale wygląda na to że gniazdo w obręczy jest dość solidnie nadwyrężone ;(
Mod Team michuuu Napisano 11 Maja 2010 Mod Team Napisano 11 Maja 2010 Płacisz z wyboru za towar lepszy lub gorszy a nie za niechlujstwo. W cenie są również koszty gwarancji, korzystaj z tego. Tępmy takie lekceważenie klienta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.