blackrain Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Trochę odkopie temat, bo mnie tez czeka operacja. Duże blizny zostają po cięciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freon Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Trochę odkopie temat, bo mnie tez czeka operacja. Duże blizny zostają po cięciu? Zależy jaka operacja. Jak na Kirschnera, to 2 małe punkty. Jak na płytkę hook'a, to w sumie dojście jest z 5-7cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A pod czyją opieką jesteś? Pytam bo połamałem się w zeszłym roku w Jurze. W Olkuszu chcieli od razu kroić, a w Białym (moje rodzinne strony) wcisnęli w ósemkę i wszystko gra. Tyle że ja miałem pojedyncze czyste złamanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Uraz i diagnoza: Złamanie obojczyka z przemieszczeniem w zakresie 13 cm od końców odłamów. 2,5 miesiąca(po wcześniejszym naciągnięciu do tyłu, nastawieniu) w gipsie (ósemka) bez operacji. 2 miesiące rehabilitacji. Zrosło się ciut nierówno różnicy w wysokości barków nie zauważyłem, lekkie zgrubienie na kości i bóle występujące na zmianę pogody. Wszystko przez próbę uniknięcia wypadku, spadłem z deszczu pod rynnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snellegazelle Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 opisz sytuacje w której Ci sie to stało bo tez mam zamiar zainwestowac w spd ale sie troche boje ew. kontuzji. Polecam bloki SH-56 (a nie sh-51), dzieki nim latwo sie bedziesz wypinal z pedalow spd i upadek Ci sie nie przydarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolexx Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.