Moskit Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 To już w najbliższą sobote. Dziś pojawiła się mapa oraz profile trasy. Kto z forumowiczów się wbiera? Ja jade mega. Błoto będzie na pewno po ostatnich opadach, oby tylko nie padało w czasie maratonu bo same mokre podłoże jakoś mnie nie zraża.
LoveBeer Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 powodzenia wszystkim, ja dopiero szczawnica - za bardzo szarpie mnie po kieszeni to dojezdzanie po 500km w jedna strone blocko bedziecie pewno miec, prognozy pogodowe tez nieciekawe. oj, bedziecie mieli niechuda przeprawe :]
Moskit Napisano 11 Maja 2010 Autor Napisano 11 Maja 2010 http://www.meteoprog.pl/pl/weather/ZlotyStok/ - nie wygląda to ciekawie, ale jak to z prognozą pogody jeszcze się zmieni do tego czasu z pięć razy. Wszystko zniose tylko nie ten deszcz w czasie maratonu, już mi wystarczająco dał się we znaki ostatnio. Przez niego mojego treningowego tysiąca, którego zamierzałem wykręcić do tego czasu już nie zdążę zrobić.
Klosiu Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Ze bedzie bloto to pewne, takie juz tam podloze . Kropic sobie moze, byle tylko nie dżyzgało tak jak w Istebnej dwa lata temu . Na wszelki wypadek biore komplet zapasowych klockow do hamulcow, w Istebnej napatrzylem sie na sprowadzajacych po szutrowkach, bo nie mieli hampli . Najgorszy bedzie ten trzykilometrowy zjazd po korzeniach z Borowkowej Gory, na mokro slisko tam jak cholera. Ale trza byc twardym, jade giga! Ale widze ze mocno skrocili trase w porownaniu do zeszlego roku, chyba z 10km. W sumie dobrze, w tych warunkach srednie beda raczej blizsze 10km/h niz 15 .
Ciniaczek Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Moj post nr 1 na tym forum... Witam zatem wszystkich! Wybrałbym się, gdybym miał jakiś sensowny transport z Warszawy Może ktoś z Użytkowników byłby w stanie zmieścić jeszcze 1-2 osoby wraz z maszynami? Ozłociłbym Ciniak
Rychlapl Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Szkoda, że nie mogę tam jechać. Dobrze wspominam tą trasę z zeszłego roku. Mam na myśli jej trudność techniczną, kondycyjną. Nie było czasu na nudę.
Klosiu Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 I coz, blotko bylo, chyba z 5 kilo przywiozlem na ciuchach i rowerze . Plus to super, trudna i wymagajaca trasa, minus to niespodziewane przedluzenie dystansu o kilkanascie km, w tych warunkach to godzina jazdy gratis. Ale podobalo mi sie, pierwszy raz na trudnym maratonie cieszyly mnie techniczne zjazdy, naprawde zjezdzalem z bananem na twarzy . Pogoda tez dopisala, pogodowe okienko na czas maratonu, nawet widoki byly. Jadacy dzis Bielawe raczej juz tak dobrze nie maja.
Adam620 Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Mi się bardzo podobało błotko jest najlepszym co może spotkać człowieka na maratonie jeśli ma ktoś zdjęcia to ja poproszę numerek 265 e-mail: adam.fratczak96@o2.pl
p4lm Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Trasa była genialna no a ostatnie extra 10km trochę namąciło - wziąć żelka czy nie, zatrzymać się na bufecie czy jechać dalej. Jednak pozytywnie na 100%
Moskit Napisano 16 Maja 2010 Autor Napisano 16 Maja 2010 Był to mój pierwszy maraton, wszystko fajnie tylko te ostatnie dodatkowe 10km mnie zmasakrowało. Na ostatnim bufecie sie nie dopełniłem bo koniec miał byc tuż, tuż. Końcówka trasy wydawało się, że będzie się ciągnąć w nieskończoność.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.