Radar1977 Napisano 11 Maja 2010 Napisano 11 Maja 2010 Witam. Jestem posiadaczem amorka Rock Shox Judy Sl z 2000 roku. Sprężyny w nim zamontowane są koloru żółtego. Katalog dla tego modelu podaje: - żółte - miękkie - czerwone - średnie - czarne - twarde Ja ważę 88 kg i żółte są o wiele za miękkie, amorek buja przy podjazdach i szybko ugina się przy stromych zjazdach, co skutkuje często "wysadzaniem z siodła". Chętnie kupię (lub wymienię się za posiadane żółte)takie w kolorze czarnym lub czerwonym. Dla zainteresowanych wymiary sprężyn; - długość - 210 mm - średnica (dół)- 21 mm zewnętrzna i 15 mm wewnątrz. - średnica (góra na przewężeniu)- 19 mm zewnętrzna i 13 mm wewnątrz. Jestem zainteresowany również możliwością zaadoptowania sprężyn z innych amorków jeśli to możliwe i wszelkimi sugestiami co do metody utwardzenia Judego. Jednocześnie aby uniknąć komentarzy w stylu "google nie boli", " wystarczy poszukać na ebay i allegro" nadmieniam, że cały czas szukam (to co jest na ebay to głównie z US...)a w servisie Rock Shoxa w Lublinie dowiedziałem się że hurtownicy tego nie mają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.