grego1980 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 W czerwcu wybieram sie na mała wyprawe ze znajomymi. Jechał ktoś może tą trasą. Macie jakieś doświadczenia i wskazówki którędy jechać żeby zobaczyć jakieś ciekawe miejsca i uniknąć ruchliwych dróg? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotbor Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 W czerwcu wybieram sie na mała wyprawe ze znajomymi. Jechał ktoś może tą trasą. Macie jakieś doświadczenia i wskazówki którędy jechać żeby zobaczyć jakieś ciekawe miejsca i uniknąć ruchliwych dróg? dzięki Do Lidzbarka Warmińskiego możesz kierować się na Kętrzyn, Reszel, Sątopy, Bisztynek. Tylko do Kętrzyna jest spory ruch a później jest już ok. szosa w przeciętnym stanie z pięknymi alejami. Za Lidzbarkiem już nie mam orientacji,bo później kierowałem się już na Górowo Iławeckie. Udanej wyprawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grego1980 Napisano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 dzięki, na pewno skorzystam z rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzyninja Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Jest coś takiego jak szlak zamków gotyckich. Jak z drogami to nie wiem bo nigdy nie jechałem, lae również planuję odwiedzić to miejsce. http://pl.wikipedia.org/wiki/Szlak_Zamk%C3%B3w_Gotyckich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grego1980 Napisano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 ooo, nie wiedziałem o czymś takim kilka pozycji na pewno zalicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziuk666 Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ja znam dosyc dobrze trasy od lidzbarka warminskiego na zachod (w str gorowa i dalej),takze jesli chcesz to moge sie przylaczyc i kawalek potowarzyszyc prosze o kontakt na gg 5730149 lub na maila kaziuk666@o2.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.