Malik Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich Mam pytanie czy ktos moze wie gdzie mozna dostac nalepki na ten amortyzator ? Szukalem po sieci i po forum ale nie znalazlem Jedynie co znalazlem to zdjecia takich kompletow: co mnie w sumie zdziwilo, gdyz mam wszystko procz tych nalepek. Stad pytanie czy mozna je dorwac osobno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Temat pewnie poleci do kosza ale co mi tam... Można dostać np tutaj http://allegro.pl/item1034481667_oryginalne_rock_shox_sid_race_2010_komplet.html A jeżeli nie tutaj to można napisać do harfy i się dowiedzieć czy można u nich zakupić takie naklejki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Rozmawialem juz z tym czlowiekiem z allegro i niestety nie ma koloru ktory mnie interesuje ... czyli srebrny Zadzwonie do harfy ( skad mam amortyzator ) i zapytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 W Harfie będą mieli od ręki albo na zamówienie ale nie licz, że będzie tanio. Według tej strony taka impreza to koszt 120zł http://www.harfa-harryson.com.pl/new/kontakt/faq.php5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 W Harfie będą mieli od ręki albo na zamówienie ale nie licz, że będzie tanio. Według tej strony taka impreza to koszt 120zł http://www.harfa-harryson.com.pl/new/kontakt/faq.php5 Miales racje W harfie nalepy zamowione, wzialem do razu dwa komplety srebrnych bo juz pozniej nie bedzie takiej mozliwosci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 120zł za komplet naklejek? Tzn że te trzy(jedna na podkowę i dwie na lagi) naklejki tyle kosztują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a mnie zastanawia dlaczego nie robią naklejek do reby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Robią, swego czasu dużo było tego na allegro. Trzeba poczekać aż coś się pokaże znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 120zł za nalepki? Czy ktoś tutaj oszalał? W każdym zakładzie poligraficznym w mieście zrobią ci to za 10-15zł! Dla nich zrobienie takie projektu i wydrukowanie to bułka z masłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 mnie bardziej zastanawia dlaczego komus az tak zalezy na tych naklejkach i jest sklonny dac 120zl za nie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 http://www.allegro.pl/item1039841298_rock_shox_sid_2008_naklejki_rozne_kolory.html chyba lepsza oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 http://www.allegro.pl/item1039841298_rock_shox_sid_2008_naklejki_rozne_kolory.html chyba lepsza oferta Zaplacilem za caly komplet 60zl ( fotki wrzuce pozniej ). I dostalem w tym kolorze ktorych chcialem Czyli srebrnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 IMHO ten Twój Egoist lepiej wyglądał na czerwonych wlepach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Dobrze wygląda. Bike nie ma żadnych czerwonych akcentów więc mija się to z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Nie ma, choć obróbka zdjęcia mocno podkreśla zimną kolorystykę roweru. Swoją drogą ciekawy pomysł na prezentację roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Nie ma, choć obróbka zdjęcia mocno podkreśla zimną kolorystykę roweru. Swoją drogą ciekawy pomysł na prezentację roweru. To co chcialem pokazac ma swoje kolory. Wylaczlem jedynie kolory otoczenia - czyli barwy zolte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Jakby ktoś chciał mam do sprzedania 5 kompletów naklejek na SID'a WC czerwone + znaczy Rock Shox SID z 2007r...Po 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.