Skocz do zawartości

Tour de Łódź 2010

Xanagaz

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Jeżeli 30.05 to nie za późno to ja jestem chętny. Ewentualnie jeszcze można zrobić to 16.05, ale od godziny 17.00. Wtedy część trasy robilibyśmy po ciemku i myślę, że mogłoby to być ciekawsze ;)

• Mod Team

Xanagaz Przede wszystkim nie podałeś bardzo ważnej informacji. Jakim tempem planujesz jechać? Ma być to na zasadzie ścigania, tak jak w zeszłym roku, gdzie z wyjściowych 20 osób ukończyły objazd dwie :icon_wink:

Faktycznie jazda nocna z niedzieli na poniedziałek jest dość zaporowa: wiadomo praca, uczelnia. Druga sprawa to kolidujący bobcyk. No cóż życzę powodzenia.

Ja osobiście chciałbym, żeby to było 29 lub 30 maja, bo wtedy mam weekend wolny od maratonów (chyba)

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Uwaga :)

Niedziela 30.05.2010

godzina: 9.00

zbiórka: róg ulicy Wycieczkowej i Warszawskiej

Startuje pierwszy w tym roku Tour de Łódź. Trasa prowadzona jest dookoła Łodzi po czerwonym szlaku pieszym. Nawierzchnia bardzo zróżnicowana od piachów w sporych ilościach w okolicy Aleksandrowa, po błoto w Łagiewnikach czy Wiączynie, a także miły dla nóg asfalt . Trasa owocuje również w przepiękne dukty leśne w okolicach Pabianic i Kolumny. Warto jechać by zobaczyć co ciekawego znajduje się wokół łodzi. :)

Relacje z poprzedniego touru można poczytać u mnie na blogu tutaj

Decyzja co do kierunku w jakim będziemy w tym roku jechać, jeszcze nie podjęta. Demokratycznie ją rozstrzygniemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...