NitroS Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Witam Was. Zacznę od tego że nie jestem pewien że w dobrym dziale to napisałem . Mam do Was pytanie. Jako iż w niedalekim czasie wybieram się do Cioci do Gdyni, mam do Was pytanie. Jak się zapakować do Inter City z Krakowa do Gd. z rowerem. BO nie wiem czy są jakieś specjalne wagony dla naszych 2 kółek czy zwyczajnie pakować się do przedziału?.\ Pozdrawiam NitroS.
speq Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Na rozkładzie jazdy powinieneś mieć informację czy pociąg oferuje przewóz rowerów czy nie. Jeśli tak, to problemu nie ma, jeśli nie... No to kombinuj Ja osobiście rower zapakowałbym jak najbliżej przedziału obsługi pociągu, chociaż z IC nie ma bydła jak w pociągach PR.
Biera Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 w normalnych pociągach idziesz do ostatniego przedziału i tyle. w intercity są specjalne przedziały do jazdy z rowerami. jak chcesz mieć koniecznie pewność to zapytaj pani w kasie.
tomeh Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Albo wagon dla rowerów albo w sieni miedzy przedziałami
NitroS Napisano 10 Maja 2010 Autor Napisano 10 Maja 2010 A można się wpakować z rowerkiem do przedziału?
sebekfireman Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Do ostatniego przedziału w pociągu zapewne można się władować o ile rower nie będzie przeszkadzał podróżnym. Ja np w pociągach z przedziałami rower przewożę w ten sposób http://www.sebekfireman.za.pl/gory0908/slides/09-08-11-001.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.