mat13 Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Witam wszystkich i proszę o pomoc w wycenie roweru Co wymienić (dokupić) Korba - SLX Manetki - SLX Hamulce - (przód i tył) Avid juice 5 tarcze - tył + przód avid 160 Przerzutka - tył LX Przerzutka - przód SLX Opony - nówki Continental VAPOR 26 X 2.10(ZWIJANE) Amortyzator - MARZOCCHI MX PRO Łańcuch i kaseta - shimano Deore Licznik - Sigma 16061 DTS (bezprzewodowy) Sakwa pod-siodłowa - Scott ZDJĘCIA http://picasaweb.google.com/104258964483016699769/DoWyceny#
1415chris Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Postaraj sie uzywac ogolnie przyjetego formatu postu, takie wytluszczenie i powiekszony font bardzo kiepsko sie czyta..... Post poprawilem.
mat13 Napisano 9 Maja 2010 Autor Napisano 9 Maja 2010 Wymienić czy wycenić ?, zdecyduj się Chodzi mi o to ile mogę za niego dostać i co proponujecie wymienić na leprze oczywiście w granicach rozsądku Z góry dziękuje
.PaVLo. Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Jak dla mnie to nic bym nie wymieniał, sprzęt jest naprawdę dobry. A o wycenę czemu pytasz ?, jakby to był twój rower to byś wiedział ... kradziony ?
mat13 Napisano 9 Maja 2010 Autor Napisano 9 Maja 2010 Jak dla mnie to nic bym nie wymieniał, sprzęt jest naprawdę dobry. A o wycenę czemu pytasz ?, jakby to był twój rower to byś wiedział ... kradziony ? Heh nie jest kradziony mam nawet paragon ale i tak prawie wszystko wymienione po prostu chce dowiedzieć sie ile teraz za niego dostane bo zastanawiam się nad jakimś "fulem" Jak dla mnie to nic bym nie wymieniał, sprzęt jest naprawdę dobry. A o wycenę czemu pytasz ?, jakby to był twój rower to byś wiedział ... kradziony ? Heh nie jest kradziony mam nawet paragon ale i tak prawie wszystko wymienione po prostu chce dowiedzieć sie ile teraz za niego dostane bo zastanawiam się nad jakimś "fulem"
kontor Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 ja zalozylem temat i zostal usuniety w tym dziale ... 2 razy
Corratec Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Jak został usunięty no ty chyba było z nim coś nie tak. mat13, to twój rower i raczej ty powinieneś znać jego cenę, fotka mi się nie otwiera.
Mod Team Franio Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2011 mat13, to twój rower i raczej ty powinieneś znać jego cenę, fotka mi się nie otwiera. On prosił o wycenę roweru rok temu..
mat13 Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 Tak teraz rowerek jest na nowej ramie w dziale sprzedam ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.