Skocz do zawartości

[wycena] Proszę o wycenę rowerka :)

mat13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich i proszę o pomoc w wycenie roweru :D

Co wymienić (dokupić)

Korba - SLX

Manetki - SLX

Hamulce - (przód i tył) Avid juice 5

tarcze - tył + przód avid 160

Przerzutka - tył LX

Przerzutka - przód SLX

Opony - nówki Continental VAPOR 26 X 2.10(ZWIJANE)

Amortyzator - MARZOCCHI MX PRO

Łańcuch i kaseta - shimano Deore

Licznik - Sigma 16061 DTS (bezprzewodowy)

Sakwa pod-siodłowa - Scott

ZDJĘCIA

http://picasaweb.google.com/104258964483016699769/DoWyceny#

Napisano

Wymienić czy wycenić ?, zdecyduj się :laugh:

Chodzi mi o to ile mogę za niego dostać i co proponujecie wymienić na leprze oczywiście w granicach rozsądku

Z góry dziękuje

Napisano

Jak dla mnie to nic bym nie wymieniał, sprzęt jest naprawdę dobry. A o wycenę czemu pytasz ?, jakby to był twój rower to byś wiedział ... kradziony ? :)

Napisano

Jak dla mnie to nic bym nie wymieniał, sprzęt jest naprawdę dobry. A o wycenę czemu pytasz ?, jakby to był twój rower to byś wiedział ... kradziony ? :P

Heh nie jest kradziony mam nawet paragon ale i tak prawie wszystko wymienione po prostu chce dowiedzieć sie ile teraz za niego dostane bo zastanawiam się nad jakimś "fulem"

Jak dla mnie to nic bym nie wymieniał, sprzęt jest naprawdę dobry. A o wycenę czemu pytasz ?, jakby to był twój rower to byś wiedział ... kradziony ? :confused:

Heh nie jest kradziony mam nawet paragon ale i tak prawie wszystko wymienione po prostu chce dowiedzieć sie ile teraz za niego dostane bo zastanawiam się nad jakimś "fulem"

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Jak został usunięty no ty chyba było z nim coś nie tak.

mat13, to twój rower i raczej ty powinieneś znać jego cenę, fotka mi się nie otwiera.

• Mod Team
Napisano

mat13, to twój rower i raczej ty powinieneś znać jego cenę, fotka mi się nie otwiera.

On prosił o wycenę roweru rok temu.. :whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...