skjaatel Napisano 18 Lipca 2010 Napisano 18 Lipca 2010 Na Tajwanie też pewnie kwitną wiśnie, ale to o Japonii tak się mówi
kubek20 Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Radzę wam w takiej sytuacji dokładnie przeczytać gwarancję, w tej od mojego kellysa pisze, że sztyca powinna być wsunięta w ramę na co najmniej...6 cm !
razorjack Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Co do ram GF, to chyba wszystkim takie złamania uznawali (w tym mi), starsze ramy miały taką wadę. być może gdyby sztyca byłaby wsuwana na ~15cm, to by nie pękały. A co do Gianta, już 5-6 lat temu jak myślałem nad rowerem, nasłuchałem się od wielu jaki to Giant (Giant Polska) jest zły w rozpatrywaniu gwar. i dlatego nie brałem ich pod uwagę. Pewno mają spory udział w rynku i kilka negatywnie rozpatrzonych gwarancji nie wpłynie na ich popularność. W każdym razie powodzenia z tą ramą. Giant z góry się zabezpieczył tą opinią (a może mają jakiś układ z tym gościem?), a może faktycznie tak można 'odczytać' rysy na sztycy itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.