vol7 Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 Cześć! Mam te licznik już jakiś czas, ale zaczęło mnie zastanawiać, czemu nie zgadza mi się średnia prędkość na bikestats z tą z licznika... Dzisiejszy przykład: DST- 56,22km T- 3:01 AVG- 19,92km/h (to z sigmy) AVG-18,64km/h (to z własnych wyliczeń i z BS) Wiecie coś na ten temat? Jakoś na necie nie widziałem takich problemów... Można by to na gwarę wysłać?
SilverXC Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Licznik jest OK. W bc 1600 i 1609 mam to samo. http://forum.bikestats.pl/discussion/414/srednia-predkoc-w-statystykach/ Cos w BS generalnie jest nie tak. Ja wpisuje sobie tak żeby zgadzało sie z moim licznikiem, czyli wydłużam/skracam czas jazdy w BS.
Mod Team Odi Napisano 9 Maja 2010 Mod Team Napisano 9 Maja 2010 Ale jeśli koledze w BS wychodzi to samo co w wyliczeniach własnych to można przypuszczać, że coś z licznikiem nie tak. Porównałem u mnie BS z Sigmą Targa i zgadza się idealnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.