wisnia96 Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 Witam Witam chciał bym zrobić w moim rowerze napęd SS ale jestem w tym zielony xD To podam parametry mojego roweru może będzie to potrzebne:P Sztyca: aluminiowy Siodełko: Velo Piasty: aluminiowe Obręcze: Jalco SDF Opony: Kenda Kinetics, 26x2,35" Manetki: SRAM 3.0 Przerzutka przód: SRAM 3.0 Przerzutka tył: SRAM SX-4 Dźwignia hamulca: Chang Star Hamulce: Chang Star V-brake Korby: Prowheel Pioneer SS, 32-22 z. Środek suportu: b.d. Pedały: GT Platform Łańcuch: KMC IG-31 Kaseta: SRAM, 11-32 z. To tyle a chciał bym żeby nie było w ogóle przerzutek tylko tylni hamulec Nie wiem co trzeba ale chyba piaste(do 200 zł) Doradzcie co i jak Aha i rower jest katowany
wisnia96 Napisano 10 Maja 2010 Autor Napisano 10 Maja 2010 Ej jak ktos tu looknie to niech sie wypowie na temat -NS COASTER SS<----- -Novatec<---- Dobre są te piasty? Ktora lepsza?? Czy nadaja sie do skakania i wykonywania tricków? Może polecacie jakies inne piasty ss do 200 zł?
blair7 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 hmm....jezdzisz bez amora? tj bez zadengo widelca?
wisnia96 Napisano 11 Maja 2010 Autor Napisano 11 Maja 2010 O mój rower tak wyglada ---->KLIK<---- widze ze nikt mi nie pomoze;/ Dobra ide na inne forum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.