hajner Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam szukam roweru MTB do 1200zł im taniej tym lepiej Kolega zaproponował mi MERIDA MATTTS 20 V 2010 warto go zakupić ?? Rower będzie służył do jazdy tylko w weekendy wiec sporadycznie używany będzie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaro1989 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 co do tej Meridy to warto ją kupić. jeszcze proponuj,ę się zapoznać z serią Hexagon produkcji Krossa też rowerki są korzystne:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Przeniesiony do odpowiedniego dzialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam, posiadam meridę 20 V. Co prawda z oryginału w tej chwili pozostała tylko rama, ale przez rok jeździłem na niej tak, jak ją kupiłem i wszystko było ok. Zrobiła ok 2000 km beż żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajner Napisano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 heh zanim ja zrobię 2000 km to minie może ze 4 lata potrzebuje fajnego roweru do jazdy w wolnym czasie a za dużo go nie mam wiec nie mam zamiaru wydać więcej da się coś lepszego w tej cenie kupić ?? jakieś inne propozycje ?? czy poprostu kupić tą meride ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajner Napisano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zdecydowałem się na zakup roweru tylko nie wiem który lepszy może mi ktoś wyjaśnić różnice miedzy nimi?? który wybrać ?? Merida Matts 40-V z 2010 http://www.rowerymerida.com.pl/rower...&gr=104&id=925 Kross Hexagon v6 z 2010 http://www.kross.pl/rower/37-Hexagon_V6.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dorzuć do tego Unibke Fusion 2009 - jedna z najlepszych ofert obecnie, jeżeli założysz do tego opony Kenda Karma Kevlar 2,00" to jest to najlepsza opcja w tej cenie. Hexagona V6 2010 utargujesz w mudserwis.com na 1100zł - ale według mnie bardziej opłacalny jest model 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.