RAFI1784 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Powiem wam że im dłużej jestem na forum tym więcej reklam się pojawia, niedługo niemal każde miejsce będzie nimi zapełnione... aż taka potrzeba zysku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Reklamy? Nie zauważtyłem. Firefox plus Adblockplus i problem reklam z głowy (czy raczej z monitora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Nie mówię o pop upach tylko o banerach pozamieszczanych na stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Jedyna reklama jaką widzę to ta mainstream MSX, reszta poblokowana, zarówno popupy jak i reklamy na banerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 też nie widze problemu. firefox to wszystko łyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 AD Muncher i nie masz żadnej reklamy Najeżdżającej, wyjeżdżającej i żadnej innej. Tak sie do tego przyzwyczaiłem ze jak ide do kogoś kto nie ma czegoś podobnego to mnie kreff nagła potrafi zalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dla mnie tam jest ok. Tyle że moglibyście trochę wyłożyć z funduszy pozyskanych z reklam na jakieś działania np. organizację lepszego tudzież tańszego zlotu fr.org z ciekawymi atrakcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeh Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Strona musi z czegoś żyć, skoro my nie płacimy za nią to niech ma reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 40zł za dzień w reklamie AdTaily.pl. Hosting 10GB za 150zł na rok (4 dni jednej reklamy w powyższej możliwości). Lol. Pomijając pozostałe reklamy fundusze wg mnie znalazłyby się. Nie chcę narzekać ale moglibyście coś wyłożyć. Chyba że coś źle czytam i robicie dofinansowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 ssszakalll Misiaku, nie wiesz ile chłopaki płacą za serwer i hosting, nie wiesz ile dostają za reklamy, poza tym co Cie interesuje czy strona zarabia czy nie? Nigdzie nie jest napisane, że to jest strona charytatywna. Nikt Ciebie nie rozlicza z tego ile zarabiasz i co z tym robisz. Więc nie wsadzaj głowy w nie swoje sprawy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wiem wiem, spoko. Ważne by forum dobrze funkcjonowało. Pozdro i nie gniewajcie się admini jeśli was uraziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Oj za pozno, wlasnie sie naradzilismy zeby cie zbanowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 40zł za dzień w reklamie AdTaily.pl. Hosting 10GB za 150zł na rok (4 dni jednej reklamy w powyższej możliwości). Lol. Pomijając pozostałe reklamy fundusze wg mnie znalazłyby się. Nie chcę narzekać ale moglibyście coś wyłożyć. Chyba że coś źle czytam i robicie dofinansowania. Weź się człowieku ogarnij i głupot nie pisz. Hosting za 150zł to by się skończył w kilka dni. Transfer danych jest ogromny na tym forum, już mieliśmy kilka serwerów i to nie za 150zł które siadały. Chcesz żeby forum było dostępne przez 2-3 godziny dziennie bo limit transferu się wyczerpie, to ok, możemy zrezygnować z reklam, tylko nie wiem kto na tym zyska? A skrypt forum myślisz, że za darmo dostajemy? To wszystko kosztuje i do tego płaci się w dolarach. Tak samo za każdy dodatek do forum się płaci, za galerię, za blog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Schwefel nie ściemnij kasy macie z tego ,że hoho widziałem Mietka w Lamborghini Murciélago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 To go chyba dawno widziałeś bo to już nieaktualne. Teraz wozi się Veyronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 a jak do mnie przyjechal, to trabantem. <-; że o "groszku" nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssszakalll Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Moge bana??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Mówisz masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 to się nazywa władanie silną ręką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlo007 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Idiotyczny temat. Ktoś miał pomysł założył forum, włożył w niego w piz*u czasu więc teraz niech coś z tego ma. A raczej samo forum nie jest głównym utrzymaniem admina. Poza tym ja mam google chrome i reklamy nie są wcale nachalne i blokowanie ich to odbieranie "groszy" z kieszeni założyciela. Niby za jedno wyświetlenie są grosze ale przeglądając forum przez chociaż pół godziny kilka razy się nalicza wyświetlenie reklamy. To tak jakbyś wchodził do piekarni zabierał bułki i za nie nie płacił bo "grosze". Grosz do grosza i będzie kokosza. Poza tym co Ci żal dupę ściska? Jak taki dobry matematyk jesteś, specjalista, programista jesteś to proszę bardzo wiele hostingów stoi wolnych.. W końcu <html><head><title></title></head><body></body></html> każdy głupi potrafi napisać ... Pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja nie potrafie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja też nie potrafię, to to chyba znaczy że jesteśmy mądrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No cóż, nie każdy wie, że żeby z reklam były zyski, to strona musi być wielka (czyt. popularna), a jak jest wielka, to zajmuje wielkie miejsce i wymaga skryptów na wielkim poziomie Ile żywotów tu by się załamało, gdyby jakiś atak przykładowo wyzerował liczniki postów No i właśnie, ostatecznie istnienie i funkcjonowanie tego miejsca jest w gestii Twórcy. A ewentualne zyski, to nie jest skala kosztów organizacji zlotu, nawet przy drobnym udziale. Opłacenie poświęcenia Ducha Sprawczego, to byłoby dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.