haiaw Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 Cześć Po kilku góralach które miałem kupiłem Unibike Crossfire - dobry sprzęt za rozsądną cenę. Jeździłem nim dwa lata i generalnie sam sprzęt w 100% mi odpowiada ale chcę go wymienić ze względu na takie a nie inne predyspozycje fizyczne i budowę ciała i jego dwie podstawowe wady które w moim przypadku mają duże znaczenie: - 21'' waga 15.4kg - toż to czołg nie rower - zbyt duża odległość wymiaru rury siodło - kierownica - 592mm - na dłuższych trasach zawsze troche mibrakowało do kierownicy ok 1.5cm żeby czuć się dobrze a rozmiar 19'' ma niby 576mm ale jest za mały Moim pierwszym pomysłem były Authory Reflex i Stratos - wymiar 22'' 583mm 13.2kg i fajnei się na nim siedziało, z wyprzedazy ale już ich nie ma albo są poobijane Co do roczników 2010 - chyba każdy wie jaka jest ich wada? Cena o kilkaset zł za wysoka Czy macie jakieś inne propozycje ? waga powinna być 13-13.5kg, musi być amortyzator siodła i widelca, regulowana kierownica Author Zenith i Unibike Zethos są git ale za drogie, cena nie powinna być większa niż 1500zł, rocznik nieważny, ważna cena i waga i sprzęt minimum Crossfire - 1200zł można go mieć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.