Kasumi Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam, problem dotyczy tylnego koła, tarcza ociera o hamulec...nie da się tego wyregulować ustawieniem całego hamulca (czyli śrubkami mocującymi do adaptera), jakbym nie ustawił ciągle ociera...Czekam z niecierpliwością na uwagi i pomysły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golarz Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Może spróbuj gdzieś podkładki dać. U mnie bez podkładek się nie obeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Może spróbuj gdzieś podkładki dać. U mnie bez podkładek się nie obeszło. Tylko gdzie te podkładki? Między hamulec a adapter..chyba bez sensu..bo odległość krawędzi tarczy od jarzma jest ok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalK Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Daj kropelkę finish line'a na te podkładki regulacyjne(tylko uwaga na tarcze!!). U mnie jeszcze była lekko krzywa tarcza, naprostowałem paluchami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 rowerek na plecki, z 1 strony swiecisz w niezbyt jasnym pomieszczeniu lampka, krecisz kolem i gapisz sie z 2 str, czy odstepy sa rowne i czy tarcza bije, jak bije, to prostowanie reka, jak nie da rady ustawic rownego odstepu w sposob zalecany przez avida, to obwinialbym malo ruchawy tloczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasumi Napisano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Dzięki chłopaki:) Okazało się, że wszystkiego było po trochu, tarcza jednak za płytko wchodziła w hamulec (ale to nie powód tarcia raczej) i faktycznie była lekko krzywa (nie wpadłem na to) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.