Vexil Napisano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 A zresztą to jest markowy rower, wiec jak by co to można na gwarancje oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ta rama jest w stanie się uszkodzić pod pluszowym misiem!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vexil Napisano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dotąd sobie skakałem i nic się nawet nie wykrzywiło, wiec dalej też mi bedzie spokojnie służyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nie chce cię tu obrażac ale tak to chyba nie wiesz co to skoki!!1 zrob temat czy ta rama nadaje sie do skakania i zrob ankiete moze 1 na 100 powie ze się nadaje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vexil Napisano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Spoko, może się do końca nie rozumiemy, gdybyś jakoś uzasadnił dlaczego ta rama się nie nadaje to był bym bardziej przekonany żeby zmienić styl jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ja oczywiście moge:) po pierwsze to makrokesz po 2 material tej ramy po 3 lozyska i sterowe i te w czymś co przypomina wahacz ale na pewno nim nie jest!!! po 4 spawy ktore nie sa solidne po 5 to cos co wyglada jak damper to jest kawalem rurki metalowej i na to nalozona sprężyna po 5 nie wiem z jakim amorem tego używasz ale wale w ciemno że amor też jest makrokeszem za 50zł!!!! oczywiscie juz nie wspominam tu o geometri ktora sie nie nadaje i braku mozliwosci zalozenia jakiegokolwiek napinacza!!! to tak wymyslone na szybko jak bym sie zastanowil to by sie pewnie 20 powodów zebrało. PRZEPRASZAM ADMINISTRACJE ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW ALE KLAWIATURA MI SIE SYPIE ( ZA DUZO KASY WYDAWANE NA ROWER) JEZELI CHCESZ POSKAKAĆ TO NIE NA TYM!!!!!!!!!! ACHA I JA NIE CHCE ZEBYS ZMIENIAL SWOJ TYP JAZDY TYLKO JEZELI CHCESZ DRIFTOWAĆ DOWNHILLOWAĆ LUB FREERIDEOWAĆ TO KUP SPRZET DO TEGO PRZEZNACZONY A JEZELI NIE MASZ NA TO KASY LUB PO PROSTU NIE CHCESZ TO SKONCZ Z TYM I NIE NARAZAJ SWOJEGO I INNYCH ZDROWIA I ZYCIA p.s. MAM NADZIEJE ZE JAK SIE BAWISZ W SKAKANIE TO MASZ NA SOBIE KASK!!! POZDRAWIAM:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgxc24 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Vexil skoro chcesz skakać to według mnie nie ma sensu wymieniać napędu, który nie jest aż tak istotny przy skokach - umyj i przesmaruj ten swój - efekt będzie podobny, a za zaoszczędzoną kasę kup sobie ramkę. Za ok.400zł możesz już kupić coś w miarę sensownego. Ramy dirt/street są o tyle dobre, że możesz ustawić niżej siodełko i masz więcej miejsca żeby zgiąć kolana. Pomaga to zarówno przy wybiciu jak i lądowaniu. Kiedyś jak zaoszczędzisz jeszcze trochę, kupisz sobie tylne koło, potem przednie - i masz dobry, bezpieczny rower! 55kg to faktycznie mało, ale twój rower jest znacznie mniej wytrzymały niż ci się wydaje. Mówisz że nic się nie skrzywiło... Rama to dość sztywny i twardy element, czyli zgodnie z zasadami fizyki - rama nie powinna się wygiąć, a raczej od razu złamać... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vexil Napisano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 No i to mi chodziło Dzięki za te argumenty, postaram się coś wykombinować. http://www.allegro.pl/item1030933797_rama_dartmoor_street_fighter_gratisy_bcm.html Czy ta rama będzie odpowiednia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ta jest calkiem dobra:) Ciesze sie ze przemówiliśmy ci do rozumu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.