Lotap Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 http://unibike.pl/evolution.html Tutaj link do specyfikacji roweru. Kupiłem go niedawno, 2-3tygodnie temu. Już od samego początku na najwyższym przełożeniu łańcuch tarł o wózek. Postanowiłem coś z tym zrobić, i wszystko spartaczyłem ;p. Wiec pojechalem z tym do serwisu. Serwisant zrobil co trzeba i powiedzial, ze ta maszyna nie powinna byc w tym rowerze, ogolnie naped wciaz nie dziala dobrze, przynajmniej nie trze na zadnym biegu, za to koszmarnie przerzuca sie biegi. Co o tym myslicie? Czy w miare renomowana firma rowerowa, w dosc drogim rowerze (nie dla was, ale przecietny rowerzysta ma makrokesza za pare stow ;p) moze dobrac nie pasujacy osprzet? A moze musze to zalatwic u lepszego mechanika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 ale co tam niby nie pasuje? wszystko pasuje do siebie jedyne co nie pasuje do tego roweru to twój mechanik, znajdz nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.