krukjan Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam serdecznie! Na początku zaznaczę, że jestem fanatykiem Japońskiej technologii... Więc co za tym idzie....? Potrzebuję zakupić Japoński dobry rowerek o ile można taki nazwać do 2000 zł W gruncie rzeczy nie przypominam sobie, aby mi świtało o jakiejś znanej marce Japońskiej. Wiadomo, wiedzie Shimano - ale to części. Widziałem jakieś Fuji, Univega, Panasonic, Nishiki. Z tym, że szukam profeski w podpowiedzi. Będę wdzięczny za pomoc. Rowerek oczywiście MTB, czy cuś w tej oto klasie. Ewentualnie skończy się na rowerze na Japońskim osprzęcie. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam, jest taka bardzo stara i dobra japońska marka. Nazywa się MIYATA. To tak tytułem ciekawostki, bo w Polsce chyba nie jest rezprezentowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Możesz kupić ewentualnie rower japońskiej firmy. Bo wyprodukowany i tak będzie pewnie na Tajwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krukjan Napisano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 No to niech i jest Japońskiej firmy. Teraz to wszystko robione na Tajwanie... A coś jeszcze konkretnego? Rozważam ogólnie inne firmy, ale japoński byłby fajny... Rozmyślam nad Cube i nie wiem czy jest coś warte i czy lepsze od Gianta czy nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OCENZUROWANY Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Kenosha to też chyba japońskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.