Skocz do zawartości
  • 0

Czy było warto?

Gość Jawor13

Pytanie

Gość Jawor13
Napisano

Witam wczoraj na allegro zakupiłem rower Kellys Saphix i tak się zastanawiam czy mogłem wybrać coś innego w tej cenie. Ogólnie będę jeździł rowerem po asfalcie z dziećmi i żoną oraz do pracy jakieś 3km. Forum czytałem dosyć długo i kombinowałem kupić używany (3-4 letni) jakiś model do 1000zł z osprzętem co najmniej deore LX. Tylko nie wiedziałem czy taki osprzęt jak LX czy XT będzie mi potrzebny do rekreacyjnej jazdy. Ogólnie samochodem robi jakieś 7 tyś km rocznie więc rowerem może z 500km zrobię :) . Ten Kellys jest prawiem jak nowy i myślę że będzie mniej awaryjny niż starszy rower używany z lepszym osprzętem - chyba że się mylę??. Proszę o opinie bo nie mogę przestać myśleć.

Pozdrawiam Jawor13

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jeżeli do rekreacyjnej jazdy, to uważam, że za tą cenę zakup rozsądny.

P.S.

Witamy na forum kolejnego pozytywnie zakręconego :thumbsup:

Napisano

Zakup udany. Nie ma się co martwić. Za taką cenę taki, można powiedzieć nowy rower to idealna okazja.

Też tak mam po zakupach i zastanawiam się czy nie przepłaciłem itp. Np miałem tak jak kupiłem kask cały czas zastanawiałem się czy nie przepłaciłem ale potem kolega i wszyscy mówili że zakup był dobry i mi przeszło.

Pozdrower.

• Mod Team
Napisano

Ciesz się z zakupu bo inaczej wrzodów żołądka się nabawisz. Zakupy albo przemyślane albo pod wpływem impulsu, dla mnie te drugie dają dużo radochy. A proś o radę przed a nie po. Rower/cena całkiem niezły jeżeli rekreacyjnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...