netta1987 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 witam szukam w miarę lekkich mocnych i jak najmniej awaryjny i tak na początek moje typy: Hope Tech V2 Formula RX a może coś innego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon92 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hopy uchodzą za mocne i dobre hamulce, przynajmniej na MTBR, na tym forum chyba będzie trudno znaleźć ich użytkowników. Do Anthema raczej nie potrzebujesz mega mocnych hampli więc zostają jeszcze oklepane Elixiry i XT. Formule pewnie poleci Ci tobo, ja mam Elixiry i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Avid Elixir CR, na allegro za okolo 900-1000zł mozna dostac, naprawde warto, mała waga i spora sila, na pewno lepsze od shimano (w tym xtr) prorwnywalne z XX, ladnie sie prezentuja, przy ich mocy tarcze 160 spokojnie wystarczą pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 co do avida pytanie czy ma zabezpieczenie przed wypadaniem klocków bo ostatnio w j3,5 jeden zgubiłem na maratonie co mnie trochę zniechęciło to avidów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.