gregory6 Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Witam Mam pytanie jak w temacie -czy ktoś z was kupował w sklepie hermes bike ?? Ciekaw jestem waszych opinii...
AdasMatysek Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 noo ja niestety prawie kupiłem "kup teraz" wzialem na allegro duro fr i avidy. koles mi nie wysłał bo okazało się ,że "w hurtowni była inna cena i musiałby dopłacić". Oczywiście mnie nie poinformował a jak zadzwoniłem to niby ze mną rozmawiał wczesniej. Wystawiłem 2 negatywy i niestety dostalem 2 negi zwrotne kłamliwe. hermes adrian k. ( konto bankowe na katarzyne s.) to jest firma budowlana z zawieszoną działalnością wystarczy sprawdzic regon na www.stat.gov.pl/regon . nie polecam hermesbike. kilka osób napisało do mnie ,że miało problem z gościem. lepiej!!! wystąpił do allego o zwrot prowizji a jak juz allegro mu zworocilo siano i podzielilismy sie negatywami wysłał mi maila ,że wysyła mi towar za pobraniem (po jakis 2 miesiącach) ciekawe co chciał przysłać bo cena "za pobranie" była niższa niż na sklepie. typ jest bezczelny poprostu. kupiłem w innym sklepie internetowym i było szybko miło i sprawnie. z daleka od tego sklepu widmo. Numer identyfikacyjny REGON 240367022 Numer NIP 6251981464 Nazwa HERMES ADRIAN KOWALEWSKI Nazwisko KOWALEWSKI Imię / imiona ADRIAN PRZEMYSŁAW Adres siedziby: Województwo ŚLĄSKIE Powiat BĘDZIŃSKI Gmina/Dzielnica lub Delegatura CZELADŹ Ulica, miejscowość UL. JULIANA TUWIMA 18 lok.3 , CZELADŹ Poczta 41-250 CZELADŹ Pozostałe (udostępnione) dane: Kod i nazwa podstawowej formy prawnej 9 - OSOBA FIZYCZNA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ Kod i nazwa szczególnej formy prawnej 99 - BEZ SZCZEGÓLNEJ FORMY PRAWNEJ Kod i nazwa formy własności 214 - WŁASNOŚĆ KRAJOWYCH OSÓB FIZYCZNYCH Kod i nazwa przeważającego rodzaju działalności wg PKD 2007 4120Z - ROBOTY BUDOWLANE ZWIĄZANE ZE WZNOSZENIEM BUDYNKÓW MIESZKALNYCH I NIEMIESZKALNYCH Data powstania podmiotu * 2008-10-17 Data rozpoczęcia działalności ** 2008-10-17 Data zawieszenia działalności 2009-01-30 Organ rejestrowy / ewidencyjny BURMISTRZ MIASTA CZELADŹ Nazwa rejestru / ewidencji EWIDENCJA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ Numer nadany przez organ rejestrowy / ewidencyjny 9391/2008
iras76 Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 ja kupiłem poprzez sklep nie allegro sztycę truvativa team z dostawą do domu/pod dom ale czegoś grubszego bym od gościa nie kupił
gregory6 Napisano 14 Maja 2010 Autor Napisano 14 Maja 2010 To może ja napisze o moich wrażeniach. Wahałem sie czy kupować w tym sklepie ale zaryzykowałem. Kupiłem hamulce takie jak na aukcji allegro tegoż samego gościa http://www.allegro.pl/item948570989_948570989.html plus 2 lampki na przód i tył. Do tego licznik Sigma BC506. Zdecydowałem sie na odbiór za pobraniem oczywiście O dziwo wszystkie części dotarły do mnie. Także jakoś sie udało, ale po tym co piszecie nie wiem czy znowu zdecydowałbym sie na zakupy w tym sklepie..
Dinsdale Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 ja kupowałem tam wiosną widelec Suntour XCM i transakcja przebiegła bez zarzutów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.