mwitek Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 koledzy co prawda napisałem już temat w dziale kupię, ale zaryzykuję i tutaj. Gdzie w łodzi mógłbym dostać widelec do klasyka 28' jak najtaniej? może być używany, może być brzydki, poobdzierany z lakieru- najważniejsze, żeby był prosty i sprawny. Pytam gdyż widelec w moim rowerze okazał się krzywy i wyraźnie czuję to podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Zacznij od takich miejsc jak giełda samochodowa (w niedzielę - na Puszkina), Stadion ŁKS'u też handlują czymś takim w sobotę, przejedź się na rynek Bałucki - targowisko na Dolnej. Będziesz mógł tam spotkać kogoś kto handluje całymi rowerami, ale zarówno poszczególnymi częściami. Teraz przejdźmy do sklepów. Wiem, że na Kilińskiego są dwa takie w których może coś takiego być. Pierwszy jest przy dynamo - pacholec (czy jakoś tak). Drugi jest lub był za Piłsudskiego przy Abramowskiego. Jeszcze koło mnie na Radogoszczu Wschodzi przy starej krańcówce prowadzi warsztat rowerowy taki starszy pan, który również handluje rożnymi częściami. Ma on sporą kolekcję różnych gratów - myślę, że tam najprędzej to znajdziesz. Po namiary zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.