Skocz do zawartości

[scandia] Bielawa 16.05

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

60 zł - Grand Fondo - do soboty poprzedzającej dzień startu

60 zł - Medio - do soboty poprzedzającej dzień startu

40 zł - Mini - niezależnie od terminu wpłaty

10 zł - Rodzinny - niezależnie od terminu wpłaty

70 zł - Grand Fondo, Medio - opłata w dniu startu, dokonywana wyłącznie w formie gotówki w Biurze Zawodów.

Każdy uczestnik, po uiszczeniu opłaty startowej przy pierwszym starcie w cyklu, otrzymuje na własność numer startowy z chipem uprawniający do startu we wszystkich edycjach Skandia Maraton Lang Team.

3. Opłata startowa może być dokonana w formie przelewów bankowych, przekazów pocztowych na konto Organizatora oraz wpłat gotówkowych w Biurze Zawodów. Na przelewie bankowym lub pocztowym należy koniecznie zaznaczyć tytuł opłaty: „Skandia Maraton Lang Team, imię i nazwisko, miejscowość startu”.

4. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za terminy realizacji przelewów bankowych i pocztowych. Przyjęci będą ci uczestnicy, których przelewy zostały zaksięgowane na koncie Organizatora, zgodnie z wytycznymi § 5 oraz posiadają dowody wpłat.

5. Każdy uczestnik dokonujący wpłaty w Biurze Zawodów otrzymuje dowód wpłaty, który należy zachować.

6. Organizator nie zwraca opłaty wpisowej osobom, które nie ukończyły zawodów. Płatności dokonane na konto Organizatora nie podlegają zwrotowi.

tak a propos błota, to czy w pobliżu startu/mety jest jakaś samoobsługowa myjnia?

nie wiem jak będzie wyglądało z myjkami, ale nie chciałbym spędzić godziny w kolejce - wolę wydać parę złociszy.

Jadę samochodem bez bagażnika rowerowego, więc wolałbym zabłoconego roweru nie wrzucać do fury... :)

pozdrawiam

A jak wrazenia z trasy? Mnie nawet sie podobalo, szczegolnie zjazdy :-)

Pzdr

Mi tez sie trasa podobala, szczegolnie podjazdy :) Ale koncowka - Lysa Gora, mnie zalamala.

Zamawiał może ktoś z was zdjęcia ze sportograf.de ?

Ja zamiawialem z innego wyscigu jedno zdjecie. Placilem przelewem i dostalem dopiero po ok. tygodniu wiadomosc z linkiem. Ale jesli chodzi o jakos zdjec, to warto na pamiatke sobie zamowic.

Podobał mi się zjazd koło 25 kilometra chyba. Taki dosyć szybki a zarazem techniczny bo trzeba było manewrować bikiem sporo.

Generalnie było prościej niż 2 lata temu, temperatura w czasie jazdy już tak nie przeszkadzała. Wynik mocno średni, pewnie z powodu choroby.

Mega 58 open.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...