Cox Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 http://www.skandiamaraton.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=117&Itemid=216 chętnie się wybiore kto jedzie? wpisywać się wiecie ile to jest płatne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laqss24 Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 60 zł - Grand Fondo - do soboty poprzedzającej dzień startu 60 zł - Medio - do soboty poprzedzającej dzień startu 40 zł - Mini - niezależnie od terminu wpłaty 10 zł - Rodzinny - niezależnie od terminu wpłaty 70 zł - Grand Fondo, Medio - opłata w dniu startu, dokonywana wyłącznie w formie gotówki w Biurze Zawodów. Każdy uczestnik, po uiszczeniu opłaty startowej przy pierwszym starcie w cyklu, otrzymuje na własność numer startowy z chipem uprawniający do startu we wszystkich edycjach Skandia Maraton Lang Team. 3. Opłata startowa może być dokonana w formie przelewów bankowych, przekazów pocztowych na konto Organizatora oraz wpłat gotówkowych w Biurze Zawodów. Na przelewie bankowym lub pocztowym należy koniecznie zaznaczyć tytuł opłaty: „Skandia Maraton Lang Team, imię i nazwisko, miejscowość startu”. 4. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za terminy realizacji przelewów bankowych i pocztowych. Przyjęci będą ci uczestnicy, których przelewy zostały zaksięgowane na koncie Organizatora, zgodnie z wytycznymi § 5 oraz posiadają dowody wpłat. 5. Każdy uczestnik dokonujący wpłaty w Biurze Zawodów otrzymuje dowód wpłaty, który należy zachować. 6. Organizator nie zwraca opłaty wpisowej osobom, które nie ukończyły zawodów. Płatności dokonane na konto Organizatora nie podlegają zwrotowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghost007 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ja będę ale jutro na XC i moje pytanie (nie będę oryginalny) do miejscowych jest następujące - jaka jest pogoda? Pada tak jak wszędzie czy może w Bielawie dla odmiany świeci słońce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Niestety pada bez wytchnienia:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 niesttey jutro i niedziela deszcze ;// wie ktos moze czy w przypadku niepełnoletnich jakies oswiadczenia sa do pobrania gdzies bo nie widziałem na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasior Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam. Ktos jedzie z Wroclawia albo przez Wroclaw i mialby jedno miejsce aby mnie zabrac? oczywiscie dokladam sie do kosztow. bede wdzieczny za pomoc .tel. 512 466 729 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 O, to będzie tak fajnie jak dwa lata temu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Jako, że mieszkam nie daleko Bielawy byłem dzisiaj objechać trase jutrzejszego XC i powiem ze warunki sa ciężkie dużo dużo błota . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypriano Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 tak a propos błota, to czy w pobliżu startu/mety jest jakaś samoobsługowa myjnia? nie wiem jak będzie wyglądało z myjkami, ale nie chciałbym spędzić godziny w kolejce - wolę wydać parę złociszy. Jadę samochodem bez bagażnika rowerowego, więc wolałbym zabłoconego roweru nie wrzucać do fury... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Przypuszczam ze koło Orlenu jakies 800m od startu jest jakas myjnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypriano Napisano 14 Maja 2010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 brzmi rozsądnie... czyli w razie czego będzie alternatywa dla myjkowej kolejki... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 15 Maja 2010 Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Niestety pogoda na jutro wygląda fatalnie ;/// temperatura od 5 do 10 stopni i niestety deszcze przez cały dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 wie ktoś gdzie mozna znaleźc foty z bielawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sworks5 Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 http://www.sportograf.de/pl/shop/event/756 oraz http://www.skandiamaraton.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=5&Itemid=246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypriano Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 kilka fotek z mojego aparatu - autorstwa mojego brata: http://picasaweb.google.com/cypriano.pl/SkandiaMaratonBielawa2010# pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borron Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 A jak wrazenia z trasy? Mnie nawet sie podobalo, szczegolnie zjazdy :-) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Zamawiał może ktoś z was zdjęcia ze sportograf.de ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypriano Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 ja zamawiałem - "foto flat". Zapłaciłem kartą i linki do pobrania dostałem po jakichś 7 godzinach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krolikos Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 A jak wrazenia z trasy? Mnie nawet sie podobalo, szczegolnie zjazdy :-) Pzdr Mi tez sie trasa podobala, szczegolnie podjazdy Ale koncowka - Lysa Gora, mnie zalamala. Zamawiał może ktoś z was zdjęcia ze sportograf.de ? Ja zamiawialem z innego wyscigu jedno zdjecie. Placilem przelewem i dostalem dopiero po ok. tygodniu wiadomosc z linkiem. Ale jesli chodzi o jakos zdjec, to warto na pamiatke sobie zamowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Podobał mi się zjazd koło 25 kilometra chyba. Taki dosyć szybki a zarazem techniczny bo trzeba było manewrować bikiem sporo. Generalnie było prościej niż 2 lata temu, temperatura w czasie jazdy już tak nie przeszkadzała. Wynik mocno średni, pewnie z powodu choroby. Mega 58 open. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 A na tym sportografie trzeba sie rejestrowac czy jakos tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toivlas Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 strona sportograf jest po polsku, wszystko jest napisane, dziecko sobie poradzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoLeK0007 Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam Jeżeli jeszcze macie ochotę oglądać zdjęcia to znajdzeicie je na http://chomikuj.pl/Bolek0/MTB+2010 Jutro lub pojutrze wstawię je na picasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.