mopsik87 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ja mam i polecam chustę wielickiego posiadam wersje zwykła i ocieplana, korzystam z nich już od 2 miesięcy i jestem zadowolony w porównaniu do szalika chusta ma tą zaletę że jest elastyczna i się nie ściąga a szalik z każdym uchem głowy się przesuwa i luzuje a chusta leży tam gdzie powinna czy koniec co chwila poprawiania szalika, poza tym lepiej przylega i zapewnia lepszy komfort cieplny. ogólnie jak ktoś szuka alternatywy dla szalika to niech od razu zamawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharub Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dzieki. Zastanawialem sie glownie czy warto kupic teraz cienki, bo nie wiedzialem czy mi COKOLWIEK pomoz przy -10 i mniej. A jak juz chyba pisalem, zamierzam go teraz glownie nosic jako kominiare pod kask, no i mam nadzieje ze do lata mi sie nie zgubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.