Legion84 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 witam, zamierzam zakupic ktorys z rowerow podanych wyzej, co mozecie mi polecic? interesuje mnie rower do jazdy zarowno po drodze asfaltowej, jak i rowniez do jazdy po lesie, szutrach itp. Licze na Wasze podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Podaj konkretne linki i ceny tych rowerów. Jeśli ten teren po którym będziesz jeździł nie jest zbyt wymagający to może lepszym rozwiązaniem byłby jakiś rower typu Cross? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 1) Kross Hexagon V3 959 zł http://www.mudserwis.com/rower-kross-hexagon-v3-2010-p-412.html Rama: aluminium 6061 Widelec: Bravo-386 Przerzutka przód: Shimano Przerzutka tył: Shimano altus Hamulce: Alhonga Korba: Shimano Opony: vee rubber 26x1,95 2) Rockrider 5.2 ten z decathlonu 999 zl http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/2333/bTwin.Rockrider.52/ Rama: aluminium 6061 ze slopingiem . Sportowa geometria. Widelec: Rockrider Grind 1 by Spiner 70mm Manetki: shimano, altus stef 50 Przekladnia: suntour XCT 22x32x42 Przrzutki: przod Shimano C050 Przerzutki Tyl: Shimano altus Kaseta: SRAM esp 5.0, 11x32, 8 rzedowa Hamulce: Shimano altus/v-brake vuelta 8000 rockrider Obrecze: rockrider sport, 32 otwory, dwukomorowe Piasty: JT 761/JT868 Opony 26x2.1 Pedaly wellgo LU, C3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Na twoim miejscu Rockrider - lepszy osprzętowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Mój kolega miał RR 5.2 i był całkiem fajny, mi by troche brakowało skoku. Jedynym mankamentem były strasznie odbijające manetki przerzutek, jak sie kliknęło, to aż odstrzeliwały w palec Ale może to wada tylko jego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Mój kolega miał RR 5.2 i był całkiem fajny, mi by troche brakowało skoku. Jedynym mankamentem były strasznie odbijające manetki przerzutek, jak sie kliknęło, to aż odstrzeliwały w palec Ale może to wada tylko jego modelu. w którym z tych modeli są lepsze opony do jeżdzenia po asfalcie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.