Adekk Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Siemka. Mam korbe shimano alivio każdy mówi że (nie wiem jak to nazwać) lepsze są takie które mają puste w środku, że widać co jest po drugiej stronie. Jest sens zmiany z alivio a takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jeżeli nie zależy ci na masie i nie przeszkadza brak sztywności a obecna korba jest dobra to nie ma sensu wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adekk Napisano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 co byście wymienili w niedalekiej przyszłości obcenie mam: Xcr tył deore przód alivio manetki jakieś shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 wymieniaj to z czego jestes najmniej zadowolony albo co jest zuzyte. Jeżeli masz kasę to zacznij od kół amortyzatora albo hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.