hudych Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam!! Mam pewien problem dotyczący mojej klamko-manetki. A dokładniej chodzi mi o lewą stronę klamka stała się tam luźna czyli porusza się do góry i na dół. Problem mam taki że nie wiem jak to naprawić i czy w ogóle się to da naprawić. a wygląda to tak (chwilowo nie mam aparatu więc daje link z allegro) http://www.allegro.pl/item995496263_dzwignia_przerz_ham_shimano_alivio_lewa_3rzedy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajgon007 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 śrubki się poluzowały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Luz się zrobił, o normalne przy tych klamkomanetkach, Jeździj, nic ci się nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A nie próbował ktoś zniwelować takiego luzu? Tam sie nie da wyjąć tego sworznia, ale jakbym spróbowal np przeciętą podkadke wcisnąc przytkałoby sie to troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudych Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No właśnie oglądam tą klamkę patrze i nie widzę śrubki do dokręcenia A taki luz troszkę mnie drażni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Spróbuj zrobić tak, jak soliner napisał tylko posmaruj to połączenie bo się okaże że nie możesz ruszyć klamką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudych Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Coś pomyśle Ogólnie to chciałem się dowiedzieć czy da się to zrobić czy nie, i dowiedziałem się że nie, ale można kombinować Dzięki za szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.