ANDERSCOOL Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam! Mam max 800 zł Ważę ok 100 kg, wzrost 184 cm. Potrzebuje kupić rower MTB. Jako że mam max 800 zł w grę wchodzi tylko używka. Wymagania: rama aluminiowa (na koła 26"!), hamulce v-brake (nie chcę tarczowych tylko same problemy z nimi), przedni amortyzator, w miarę dobre przerzutki, dobry łańcuch i suport. Koła mogą być złej jakości a w ogóle może ich nie być wcale (mam w starym rowerze dobre koła aluminiowe 26" z oponami continental king race zębatką shimano 6 trybów z tyłu i bym sobie tylko przełożył). Siodełko też może być najgorsze albo bez bo mam dobre w starym. Rower ma być solidny i lekki. Amortyzator też w miarę dobry. Może być opcjonalnie tylny amor ale to nie jest konieczne. Poprzedni rower kupiłem w Biedronce i prawie wszystko w nim wymieniłem - Utarę . Prócz ramy - teraz ona się sypie. I chciałbym aby ktoś podał mi linki do aukcji allegro z używanymi rowerami MTB które warto kupić a które spełniają moje wymagania. Czym więcej linków tym lepiej jako że jestem zielony w markach rowerów i boję się znowu bubel kupić. Za wszelką pomoc wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 robiles 100km na rowerze z biedronki ? chyba troche bajki opowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.