Adam620 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Witam ! Mam pytanie był ktoś w Złotowie na zawodach Gogola ? Bo wybieram się tam i nie wiem jak trasa wygląda czy dużo podjazdów, zjazdów, piach, błoto ? I jeszcze mam pytanie jakie opony założyć Continental Explorer czy Kenda Karma ? Czekam za odpowiedziami i pozdrawiam Do zobaczenia na trasach
Maras 79 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Witam. Jestem ze Złotowa z klubu LKS Drogowiec i serdecznie zapraszam na zawody XC w Złotowie 9 maja (niedziela), biuro zawodów czynne od godz. 9.00. Szczegółowe informacje na stronie http://www.gogolmtb.pl/ w zakładce Złotów (na mapce u góry strony). Co do warunków to obecnie jest sucho i podłoże jest twarde, miejscami ubite, suche liście, miejscami korzenie. W tym roku raczej zrezygnujemy z fragmentu nad jeziorem, gdzie zawsze zalegało błoto. Trasa jest w dużej części interwałowa, w pewnej fragmencie następują bezpośrednio po sobie 3 razy zjazd i podjazd. Można się nieźle zmęczyć . Są również fragmenty szersze gdzie można wyprzedzać. Uważam, że trasa jest ciekawa i przy tym wymagająca kondycyjnie. Kenda Karma powinna dać radę. Ja startuję na Rocket Ronach, które nieźle sobie radzą. Pozdrawiam i zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.