tomke1 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Zaczynam poszukiwania nowego amora dla żony - waga 55kg. I tu mam pytanie chyba najlepiej bezpośrednio do użytkowniczek o coś konkretnego co będzie fajnie chodziło a i finansowo nie zabije. Przyjmijmy totalne max 500PLN ale wolałbym mniej i nowy. Rower do którego ma pasować do Trek 3700 po modyfikacjach napędu. Hamulce V-brake. Jak szukałem dla siebie to wiedziałem że póki co chcę Torę bo przy mojej wadze ma być amor wytrzymały a dla żony szczerze nie mam pojęcia co wybrać. Skok myślę że nie większy niż 80mm bo obecnie i tak ma 63mm RST 191 więc wszystko w cenie którą założyłem będzie lepsze a nie mogę się pchać w 100mm bo wtedy rower będzie dla żony za duży, teraz i tak ma minimalnie za duży jeśli chodzi o rurę podsiodłową. Czyli reasumująć : szukam amora na przód w miarę miekkiego o skoku 80mm, i dobrze by było jakby miał od obecnego krótsze golenie żeby rower lekko poszedł przodem do dołu. Ale kwestie wymiarów to już sobie obczaję sam
Mod Team Puklus Napisano 5 Maja 2010 Mod Team Napisano 5 Maja 2010 W tej cenie Jakiś gaziak, Nowy Raidon a moze jakiś epikon. Ze sprężyn na pewno Manitou Splice będzie na tyle miekki zeby pannie pasował.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.