yonkers Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Witam serdecznie - jestem tu new dlatego przepraszam z góry za jakieś błędy. Chodzi mi o opinie na temat tego konkretnego modelu roweru Scott Aspect 55 2010. Cena za którą mogę go kupić to 1550 zł. Z góry dziękuję za pomoc czyli opinie na temat - pozdrawiam
killbill Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 Witam serdecznie - jestem tu new dlatego przepraszam z góry za jakieś błędy. Chodzi mi o opinie na temat tego konkretnego modelu roweru Scott Aspect 55 2010. Cena za którą mogę go kupić to 1550 zł. Z góry dziękuję za pomoc czyli opinie na temat - pozdrawiam ja też nowy, ale tu akurat mogę pomóc: sprawdź ceny w sklepach. 1590 kosztuje wg cennika (zawsze można coś wytargować) Aspect40, a więc wyższy model !!! Co dopiero kupiłem tego scott'a więc raczej ciężko o obiektywne opinie, ale kolega, który bawi się w rowery od dłuższego czasu, powiedział po jeździe i oględzinach, ze sprzęt warty swej ceny (choć konkurencja daje podobno lepszy osprzęt w tej cenie) za tą kasę bierz aspect 40
szefix Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 Miałem Aspecta 40. Jeżeli interesują Cię przejażdżki po mieście i pagórkach to okej - (geometra ramy typowo turystyczna) Za tę cenę można zakupić Krossa A2, A2XT, A4 ( może) Geometra ramy bardziej sportowa plus lepszy osprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.