oska131 Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 8 maja w Okrągłym na terenie Morenowej Stacji Narciarskiej i Mazurskiego Zwierzyńca -Parku Dzikich Zwierząt odbędą się: Mistrzostwa Województwa Warmińsko-Mazurskiego w Kolarstwie Górskim. Jest to eliminacja do Finału Mistrzostw Polski. Zawodnicy startują indywidualnie ale jest prowadzona dodatkowa klasyfikacja rodzinna(dla chętnych). Reprezentację rodzinną tworzy dziecko i rodzic. Można wystawić więcej niż jedną reprezentację rodzinną. Przez rodzinę rozumiemy 2 lub więcej osób spokrewnionych ze sobą bezpośrednio i należących do różnych pokoleń - dziadek, babcia, córka, syn, ojciec, matka, wnuk, wnuczka. Jedynym wyjątkiem jest możliwość uczestnictwa w rodzinie zamiast ojca - ojczyma, zamiast matki - macochy. W roku 2010 w Mistrzostwach Województwa Warmińsko-Mazurskiego w Kolarstwie Górskim wystartowało 198 zawodników (w dwóch eliminacjach). Najmłodsza była pięciolatka Ania Szałachowska z Mrągowa, najdojrzalszym kolarzem był 63letni Ryszard Koronkiewicz z Bartoszyc. Najlepsi dostają puchary i dyplomy, nagrody są losowane wśród uczestników Kobiety startują z podziałem na 5 kategorii wiekowych, mężczyźni na 9. obowiązuje karencja dla byłych zawodników z licencją. Zawodnicy spoza województwa , zawodnicy z licencją startują poza konkursem , ale losują nagrody. Prowadzona jest dodatkowa klasyfikacja Pucharu Polski dla zawodników startujących w minimum 3 eliminacjach. Pomiar czasu prowadzony jest przy pomocy chipów elektronicznych. Po zawodach odbędzie się spotkanie integracyjne przy ognisku(kiełbaska i dodatki w cenie wpisowego). Zapewniamy opiekę medyczną. Zapewniamy myjkę do mycia rowerów . Na miejscu bar i restauracja. Zawodnicy są ubezpieczeni( w cenie wpisowego) Obowiązuje wpisowe 15/20zł i dowód tożsamości. Jestem gotowy udzielić wszelkich znanych mi informacji Andrzej Cieśluk – społeczny, nieformalny kapitan Family Cup -793 747 407
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.