zbyniooo Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam Wszystkich! Na wstępie chciałem się przywitać. Będzie to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Zaznaczam że wyszukiwarka niestety nie pomogła mi w odnalezieniu odpowiedzi. Dzisiaj zakupiłem nowy suport firmy vp. W domu dopiero wyjąłem go z pudełka i zauważyłem iż lewa miska ma duży luz ...biega sobie po łożysku jak szalona i da się odchylić od płaszczyzny fot. poniżej. Wcześniej miałem suport na kulkach i chciałem się przesiąść na coś trwalszego. Nie miałem nigdy do czynienia z łożyskowanym. Wydaje mi się ze ten luz jest zbyt duży ale mogę się mylić więc zanim pojadę go wymieniać chciałbym zasięgnąć opinii obeznanych w temacie.Do wyboru był ten vp i neca wybrałem vp bo miał miski stalowe mam nadzieje ze to dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 hmmm miałem do czynienia z suportami VP i miska wchodziła na styk. Możliwe ze to wada, ale możesz też coś nawinąć żeby zmniejszyć luz(np trochę papieru). Decyzja należy do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniooo Napisano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Byłem w sklepie w celu wymiany. Okazalo sie ze inne tez mialy takie pasowanie...taki juz ich urok a po skreceniu jest wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Własnie ze OK nie jest, Bo jak na misce jest luz to suport trzyma sie tylko z prawej strony na gwincie a lewa wisi w powietrzu co nie jest najlepszym rozwiązaniem. Polecił bym cos jednak nawinąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.