Gracek Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam, Chciałbym kupić rower, aby poprawić swoją kondycję i zrzucić kilkadziesiąt kg tłuszczyku Obecnie ważę 110kg i mam 190cm wzrostu. Myślałem nad tym rowerem: http://www.unibike.pl/fusion.html Czy to dobry wybór ? Czy są lepsze cenowo ? zależy mi na szybkim kupnie ew. http://www.kross.pl/pol/products/category/mtb Hexagon V4/V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Panie kolego z Warszawy, jest rower duuużo lepszy niż to co pokazałeś, kupić go możesz szybko, a dostępny powinien być w Decathlonie : http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-5-3-34976544/ życzę udanych zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dzięki za propozycje, jutro się przejadę do decathlonu sprawdzić sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A co myślicie o rowerach HEXAGON V4/HEXAGON V6/LEVEL A2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Są po prostu dużo słabiej wyposażone niż Decathlon 5.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Czyli marka też kosztuje. Szczerze to w tamtej części warszawy nigdy nie byłem, wysiadłem o kilka przystanków za daleko i po jakimś czasie wróciłem do domu Jutro ponownie się wybiorę do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nie rozumiem co to znaczy "marka kosztuje" bo te Krossy wcale nie są bardziej markowe, nie mają lepszych ram niż Rockrider, za to są gorzej wyposażone. W Warszawie są 3 Decathlony, trudno do któregoś nie trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nie rozumiem co to znaczy "marka kosztuje" bo te Krossy wcale nie są bardziej markowe, nie mają lepszych ram niż Rockrider, za to są gorzej wyposażone. To od czego zależy cena roweru? Decathlon tańszy i z lepszym osprzętem od Krossa, który jest droższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Decathlon ma promocję, normalnie jest droższy. Od czego zależy cena ? od chęci zysku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
energyypl Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a ten Decathlon 5.3 ma dobre tarczówki??? bo też się zastanawiam nad nim ale boje się ich..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a ten Decathlon 5.3 ma dobre tarczówki??? bo też się zastanawiam nad nim ale boje się ich..... Też się nad tym zastanawiam. Czy mógłby ktoś obeznany odpisać ? Jak są dobre to jutro idę kupić rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 A co to wg. ciebie znaczy dobre ?, jak za taką cenę roweru są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
energyypl Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 no chodzi o to czy idzie zahamować całkiem tylne koło czyli na szlag zablokować je bez większych problemów..... bo miałem tarczówkę z przodu kiedyś i od razu wyrzuciłem nie dość że to się grzało to co chwile tarło o tarcze i taki wkurzający brzdęk był. a co do tematu.... chodzi mi o to czy nie ma z nimi żadnych problemów czy lepiej rozejrzeć się za czymś bez tarczówek za taka samą cene? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Te akurat nie są takie najgorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.