zefka Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam się z Wami serdecznie. Oczywiście mam dylemat pt. "jaki rower wybrać". Waham się pomiędzy: Mbike Nicole Trekking: mbike-rowery.pl/ladies/nicole-trekking.html a Kross Trans Continental kross.pl/rower/78-Trans_Continental.html ewentualnie: Kross Trans Pacific kross.pl/rower/77-Trans_Pacific.html Rower planuję głównie wykorzystywać do jeżdżenia po mieście i po lesie. Nie mam jakichś wygórowanych wymagań i oczekiwań (poza komfortem jazdy i małą 'awaryjnością' sprzętu ). + Mam 174 cm wzrostu i ważę 60 kg. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witaj, jeśli chodzi o Krossy to nie lepiej również zwrócić uwagę na damkę, np. taką lub taką? Masz tam bardzo wygodną, bezobsługową przerzutkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zefka Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Dzięki Pitof :] Mogę liczyć jeszcze na jakieś podpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.