Sonix Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam. Na extreme sport leci program jak w temacie dziennie o 13:00 czy ktoś posiada może go u siebie albo zna linki by go pobrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 no ja ogladałem ten program ze dwa razy i jakos nieza specjalnie wyczekuje na kolejne odcinki.. wole relacje ze scandii na tvp sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 no ja ogladałem ten program ze dwa razy i jakos nieza specjalnie wyczekuje na kolejne odcinki.. wole relacje ze scandii na tvp sport A w jakie dni i o której to leci oraz jaki jest czas programu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgxc24 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 http://bikemag.com/ride_guide_tv// Tu są wszystkie odcinki z ostatniego sezonu Ride Guide TV w orginalnej wersji (anglojęzycznej). BTW kapitalny program Przez jakiś czas śledziłem też ich bloga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.