morganfriman Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Za oknem pada. Więc z nudów postanowiłem się pochwalić http://www.youtube.com/watch?v=0sk5Ol3-h7U Miłego oglądania Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Fajne. Ale buty w góry to nie za bardzo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Giewont co to za góry nie no zartuje była ładna pogoda (wiem ze zdradziecka jest w gorach) i synoptycy rowniez piekna zapowiadali wiec...zaryzykowalem. Mijałem kobiety w japonkach wiec moje biale adki nie byly takie zle wejscie i zejscie zajelo nam 3h liczac ze startujemy przy kolejce na kasprowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Świetna wyprawa ..i jechałeś przez mój rodzinny Konin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 łoooo w Koninie najlepsze laski mijaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeh Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ja też tak chcę, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 łoooo w Koninie najlepsze laski mijaliśmy Może jakieś moje sąsiadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Może jakieś moje sąsiadki no zapewne. Ale dziewczyny były takie gorące że uhhh. Aż nie chciało sie wyjezdzac z tego miasta w tym roku chcemy sie kopsnąć do Wilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 no zapewne. Ale dziewczyny były takie gorące że uhhh. Aż nie chciało sie wyjezdzac z tego miasta Miło słyszeć - dzięki w tym roku chcemy sie kopsnąć do Wilna Oby się udało i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No juz raz bylismy niestety nikt nie mial aparatu a w 2005 aparaty w komorkach byly kiepskie albo wcale ich nie bylo ja wtedy mialem 3310 Na Litwie super drogi... zero ruchu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 No juz raz bylismy niestety nikt nie mial aparatu a w 2005 aparaty w komorkach byly kiepskie albo wcale ich nie bylo ja wtedy mialem 3310 Na Litwie super drogi... zero ruchu... O prosze fajnie. To czekamy na jakąs relacje z wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Super filmik ... zazdroszczę też chciałbym odbyć taką wyprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Noooo, wyprawa kozak Również zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 no na pewno relacja bedzie macie moje slowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRO Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Jechałeś drogami krajowymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 staralem sie omijac...ale jak krajowa wychodzilo 10km a bocznymi 40.... to wiadomo ze cisnalem krajowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.