Skocz do zawartości

[koszulka/bluza] ~13-18 stopni, luźniejszy krój, rozpinana na całej długości

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam bluzy/koszulki z długim rękawem, najlepiej o trochę luźniejszym kroju.

Jeśli macie jakieś pomysły podrzućcie linki. Objechałem kilka okolicznych sklepów w Czechach i straszna bida z wyborem ( wszędzie głównie rogelli )

Miał ktoś może kontakt z bluzą Midweight Jersey cannondale'a ?

Pytanie podstawowe- ma to byc bluza czy koszulka. Koszulka jest koszulka jak wiadomo, a bluzy moga byc lekko ocieplone, lub nie albo chronic przed wiatrem w calosci lub czesciowo.

Tyle ze moim zdaniem w tym zakresie temperatur koszulka nie podola- szczegolnie gdy slonce zajdzie.

Jesli jestes goralem i jezdzisz w terenie sprawdz sobie ten model Endury- moim zdaniem dobrze wpisuje sie w Twoje wymagania:

http://www.endura.pl/Product.aspx?dept_id=126&prod_id=245

Pozdrawiam

dzięki za info, bluza naprawdę fajna, styl endury bardzo mi odpowiada, ale ten model chyba za ciepły dla mnie. Przejrzałem właśnie krótką recenzję w BB i zakres jaki podają to max 15 st. Mam już bluzę z przednią membraną wiatrową z lekkiego polaru i w niej do 12-13 dobrze się jeździ.

Potrzebuję czegoś na dojazd do lasu i zjazdy ( 14-19 st ) co można szybko rozpiąć/zdjąć na podjazdach leśnych gdzie nie ma wiatru i najlepiej jeździ mi się w podanych temp. w krótkim rękawku.

Jesli faktycznie w takich temperaturach jezdzisz w krotkim rekawie, to po prostu potrzebujesz standardowego jerseya z dlugim rekawem. U Endury znajdziesz takie (np. model Rapido L/S) lecz nie maja one pelnego zamka tylko o dlugosci 3/4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...