Skocz do zawartości

[rower] Który rower wybrać?

Rafixxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Za tydzień wypłata i na 100% biorę nowy rower, bo stary nadaje się tylko na złomowisko. Cały miesiąc przeglądałem różne modele i najbardziej podoba mi się Kross Hexagon V6 2010. Jednak czym bliżej kupna tym mam większy dylemat czy to na pewno dobry zakup.

Jestem w stanie maksymalnie dać 1500zł. Przejrzałem kilka katalogów i wybrałem te modele:

Medida Matts 40-V

Giant Boulder

Trek 3900

Trek 3700

Giant Rincon

Gary Fisher Tarpon

Kross Level A2 V-Brake

Kross Hexagon V6

Będę wdzięczny za pomoc przy wyborze, na co powinienem zwrócić uwagę, które rowery warte są tej ceny, a których powinienem unikać. Być może znacie jeszcze jakieś lepsze cacko :] Pozdrawiam.

Napisano

Podlacze sie do pytania kolegi.Przede wszystkim witam bo to moje pierwsze zabranie glosu na tym forum.Przymierzam sie do kupna roweru.Bede nim jezdzil do pracy (w tygodniu) 20km dziennie i wycieczki za miasto w weekendy jakis lasek itp. Czytam fora ogladam zdjecia i w sumie zastanawiam sie nad 4 rowerumi:

KROSS HEXAGON V6 - 1299

GIANT BOULDER - 1299

KELLY'S SCARPE - 1399

UNIBIKE MISSION - 999

Oczywiscie Unibike najtanszy ale chcialbym dokonac wlasciwego wyboru.Najbardziej podoba mi sie Kelly's (moze uda sie cos urwac z ceny) ale co wy sadzicie?Dodam ze mam 180cm wzrostu i waze 110kg

Prosze o pomoc.Z gory dzieki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...