rafalek940 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam Tak jak w temcie bylem na maratonie w Karpaczu w sobote giga i po pierwszym zjezdzie czytaj tym podobno najtrudniejszym zobaczylem ze dymią mi sie hamulec z przodu okazalo sie ze to faktycznie bylo gdyz moja biała reba na dole byla lekko zayymiona posiadam zacisk hamulca hydraulicznego XTR na orginalych klockach. Współpracauja z tarcza Avid g2 160 mm. Moja waga to 69 kg. Prosiłbym o odp co zrobic by uniknac takich sytuacji czy winna stoi po stronie klockow czy tarczy (moge zaminic g2 na nowa alligator piła 160 mm gdyż taka posiadam w domu) Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Przegrzałeś tarczę, i żywica w klockach, zaczęła się topić. Wymień klocki na metaliczne i problem zniknie, możesz tez zastosować większą tarczę, będzie ona mniej się przegrzewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.