GreeeN Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 ;( Co na to poradzić ?? aktualnie wyciąłem tę złamaną ośkę ;/ Piasty dość stare a mam mało funduszy więc dajcie aukcje czy coś i jakiś poradnik jak naprawić Błagam Bez roweru gorzej niż be ręki ;((
NitroS Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Po 1. Zgubiłeś Tag Tematu Po 2. Trudno bD. Po 3. Chyba nie ten dział.
GreeeN Napisano 2 Maja 2010 Autor Napisano 2 Maja 2010 naprawdę nie wiem co zrobić oczekuję pomocy macie może pomysły albo jakie dane wam dać ? Co teraz zrobić ? Sory za te błędy ale jestem zdesperowany ...
hheniek1987 Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Oddać do serwisu, ośka ok 10-15zł plus wymiana pewnie podobnie. Ew samemu zdjąć kasetę/wolnobieg (tu zapewne brak kluczy zmusi do zawitania w serwisie), wyczyścić w środku, kulki(sprawdzić stan przy okazji) dać smaru świeżego, ładnie skręcić i śmigać
GreeeN Napisano 3 Maja 2010 Autor Napisano 3 Maja 2010 hheniek1987 Bardzo Ci dziękuję odłożę te 30 zł i wybiorę się do serwisu z tym przyda się jeszcze centrowanie kół ale tym się zajmie kolega 2 piwa = 1 koło ^^
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.