Buxzzix Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Czesc. Ja i moj kumpel mamy rower z bardzo nietypową dtetka - 23". I tu pojawia sie problem, nasza detka jest peknieta i nie da sie jej naprawic. Tu nasowa sie moje pytanie, czy mozna jakos/czymś zastąpic dętke w oponie? Wymyslilem zeby zyms opone wypchac, jak na razie wypycham opone starymi, pocietymi dętkami. Macie jakis inny pomysl? Dodam ze patrzylem w sklepach rowerowych, na alegro i na gieldzie ale takich dętek nie maja. Z gory dziekuje za pomoc.
ssszakalll Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Tu nasowa sie moje pytanie, czy mozna jakos/czymś zastąpic dętke w oponie? Wymyslilem zeby zyms opone wypchac, jak na razie wypycham opone starymi, pocietymi dętkami Hahaha, weź stary daj spokój. Poza tym pisz poprawniej bo robisz byki. Co do twojego pytania czy da się zastąpić dętkę. Odpowiedź ode mnie brzmi-nie.
Mod Team Odi Napisano 2 Maja 2010 Mod Team Napisano 2 Maja 2010 Ta dętka? http://www.forumrowerowe.org/topic/65874-pomoc-wentylek-oderwany-od-detki/
nabial Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 detka 20" lub inna zblizona da rade bez najmniejszego problemu...
hheniek1987 Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 20? a nie lepiej 24"? Sądzę że prędzej się ją upchnie niż rozciągnie 20"... Trzeba kombinować tak jak ci panowie:) Mój odnośnik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.