szefo Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Witam! Zastanawiam się nad zakupem ramy Scott Scale 40. Ogólnie rzecz biorąc słyszałem o niej dość dobre opinie, ale chciałbym się także zwrócić do was z tą kwestią. Warto wydać tyle kasy na tą rame?
NitroS Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Hmm kumpel ją ma. Z jego opinii wiem że rama jest idealna dla niego. Jeśli ja miałbym wybierać to bym ją brał. Pozdrawiam NitroS
afly Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 .... Warto wydać tyle kasy na tą rame? Tyle to znaczy ile?
szefo Napisano 2 Maja 2010 Autor Napisano 2 Maja 2010 Wg. ceny dystrybutora 1490zł. Na allegro ostatnim czasie nówki się nie pojawiały niestety, a sklepu który by miał taniej tą rame nie znalazłem.
szefo Napisano 2 Maja 2010 Autor Napisano 2 Maja 2010 A powiedz mi jeszcze jak wygląda z trwałością lakieru? Rysuje się od wszystkiego, czy w miare trwały?
szefo Napisano 2 Maja 2010 Autor Napisano 2 Maja 2010 To dobrze. I póki co ostatnie pytanie z mojej strony, stery są w zestawie z ramą, czy trzeba dokupić osobno? Jeżeli trzeba dokupić to jakiego są typu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.