Cox Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Mam kasete sram PG 950 i tylnią piaste Joytech dzisiaj jak zdjąłem koło do czyszczenia to zauważyłem luz (nieduzy) poprzeczny w kasecie, tak okolo 1mm chyba, jak go zniwelowac? w jakim miejscu cos dokręcić i jakim kluczem? obrazki jezeli to mozliwe mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SilverXC Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Jesli kaseta jest mocno dokręcona na bębenku, to w takim razie luz jest na samym bębenku. Trzeba by rozkręcić piaste i dokręcić bębenek jesli wogole się da. Jesli nie, to znaczy ze ta piasta tak ma. Generalnie zawsze jakis luz na bębenku jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Jeśli faktycznie jest to 1mm to nie ma się póki co martwić, ale na wszelki wypadek obserwuj czy się nie pogłębia. Ewentualnie to co kolega wyżej napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Z tego co rozumiem to kaseta przesuwa Ci się po bębenku lewo-prawo? Jeżeli tak jest to znaczy że musisz podłożyć podkładkę pod kasetę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.